(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Verbouwing Groningen

Zetstra: voor uw verbouwing nabij Groningen
Of het nu gaat om nieuwbouw, een verbouwing, groot onderhoud, renovatie of restauratie: Bouwbedrijf Zetstra nabij Groningen staat voor u klaar. Al ruim honderd jaar realiseert ons familiebedrijf, afkomstig uit het Groningse Enumatil, projecten voor particulieren, bedrijven en instellingen. Maar ook verzekeraars, makelaars, vastgoedbeheerders en VVE’s, behoren tot de vaste klantenkring van dit bouwbedrijf.

Van keuken tot complete verbouw: niets gaat Zetstra nabij Groningen te ver

Van een keuken tot een complete verbouw; voor Zetstra, uw aannemer nabij Groningen, staan bij alle projecten de behoeftes en belangen van de klant centraal. Door actief met u mee te denken over wensen, eisen, duurzaamheid en kosten streven wij naar een eindresultaat dat aan al uw verwachtingen voldoet. Op verzoek ontzien wij u van alle lasten en nemen wij het gehele project voor onze rekening. Gaat u liever zelf aan de slag? Dan staan wij u graag bij met deskundig advies of voorzien wij u van de juiste bouwmaterialen

Bouwbedrijf Zetstra uit de omgeving Groningen stelt samenwerking bij uw verbouwing voorop

In de loop der jaren hebben wij als bouwbedrijf nabij Groningen veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van nieuwbouw, verbouwing, renovatie en restauratie. Naast hoogwaardige kwaliteit staat samenwerking bij ons ook hoog in het vaandel. Aan de hand van duidelijke afspraken, korte lijnen proberen wij deze samenwerking te waarborgen. Dit in combinatie met onze uitgebreide en moderne werkplaats zorgt ervoor dat wij altijd een perfect eindresultaat kunnen garanderen.

Bouwbedrijf Zetstra nabij Groningen biedt helpende hand tijdens verbouw

Staat er een verbouw op de planning en kunt u wel een steuntje in de rug gebruiken van een aannemer uit Groningen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons bouwbedrijf, via het telefoonnummer: of via het contactformulier op onze website.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!