(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Restauratie-Renovatie

Veel historische panden kampen met achterstallig onderhoud. Dit is niet alleen een doorn in het oog, maar kan tevens effect hebben op de veiligheid. Het restaureren van een dergelijk pand vraagt veel vakmanschap. Bij bouwbedrijf Zetstra hebben wij de vakkennis en het personeel in huis, waardoor uw restauratie bij ons in goede handen is. Onze vakmensen voeren met alle liefde en kennis het ambachtelijk werk voor u uit zonder daarbij de historische details uit het oog te verliezen.

Als we een woning renoveren wordt het bestaande karakter zo veel mogelijk behouden, maar tegelijkertijd het wooncomfort verhoog. Daarnaast kan in veel gevallen, door isolatie of het wijzigen van de techinche installaties, het energieverbruik worden verlaagd. Dat is beter voor het milieu en zorgt voor verlaging van de energielasten.
 

verbouw projecten bouwbedrijf zetstra

Authentiek en toch modern

Bij het renoveren of restaureren van uw oude woning proberen wij het authentieke karakter te waarborgen. De uitstraling, warmte en de geschiedenis vinden wij prachtig. Daarnaast hebben wij ook veel ervaring en kennis met het verwerken van moderne technieken. Zodat een gerenoveerd gebouw zijn unieke karakter behoudt en toch modern is en aan de veiligheidseisen voldoet.

offerte aanvragen voor verbouw