(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Netjes en stofarm bouwen

Een schone werkomgeving is een must bij de uitvoering van bouwwerkzaamheden. Enerzijds om u als opdrachtgever zo min mogelijk overlast te laten ervaren tijdens de bouwwerkzaamheden. Anderzijds om de veiligheid van onze medewerkers te kunnen garanderen. Achtergebleven spijkers, losse stukken glas en bijvoorbeeld hoopjes puin kunnen voor bijzonder gevaarlijke situaties zorgen op de bouwplaats. Niet voor niets is netjes werken een van onze speerpunten!

Net werken zal er daarbij toe leiden, dat het eindresultaat van bouwwerkzaamheden optimaal is. Het is essentieel, dat het eindresultaat aansluit op uw wensen, dat u hier vele jaren mee vooruit kunt en dat problemen na de oplevering van bouwprojecten voorkomen worden. De kans op fouten en schade neemt toe, wanneer er niet op een nette manier gewerkt wordt. Onderdeel van net werken is voor ons het sorteren van verschillende soorten bouwafval. Materialen die elders gebruikt kunnen worden scheiden we van het reguliere bouwpuin.

Wij hebben veel geïnvesteerd in (fijn-)stofzuigers en luchtreinigingsapparatuur. Daardoor kunnen wij overlast door stof zo veel mogelijk te voorkomen. Dit is beter voor uw gezondheid en die van onze medewerkers. Het geeft daarnaast veel minder overlast tijdens en na de werkzaamheden.