(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Diensten

Bouwbedrijf Zetstra is al ruim 100 jaar werkzaam in de bouw. We hebben ruime ervaring op het gebied van:

Voor de meest uitéénlopende werkzaamheden kunt u bij ons terecht, zowel zakelijk als particulier. Zetstra Bouwbedrijf vindt de juiste oplossing die is afgestemd op uw wensen en past binnen uw budget. Door onze diversiteit aan diensten hebben we inmiddels een brede klantenkring die bestaat uit particulieren, makelaars, vastgoedbeheerders, VVE 's instellingen, gemeenten en scholen.

Hebt u een nieuwbouw-/verbouwproject? Bouwbedrijf Zetstra kan al het werk uit handen nemen, van bouwaanvraag tot afwerking, en van het fundament tot aan het dak. Uiteraard kunt u ook een deel van het project aan ons uitbesteden en bepaald u zelf welke zaken u uit handen geeft, en welke u voor eigen rekening neemt.

Wilt u uw bouwproject volledig zelf verzorgen, of hebt u een andere partij die dit voor u (gedeeltelijk) gaat doen? Geen probleem. U kunt ons ook inschakelen puur voor het leveren van de benodigde bouwmaterialen zoals naaldhout, hardhout, zand, cement, betonijzer, ijzerwaren, verf, deuren, isolatieglas etc.

Meer weten over de diensten van Bouwbedrijf Zetstra? Neem gerust contact met ons op via de gegevens op onze contactpagina.

offerte aanvraag bouwbedrijf zetstra

diensten bouwbedrijf zetstra
onderhoud bouwbedrijf zetstra renovatie bouwbedrijf zetstra
uitbouw via bouwbedrijf zetstra verbouw bouwbedrijf zetstra