(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Levensloopbestendig wonen


Natuurlijk wilt u op ieder moment kunnen genieten van uw woning. Misschien doet u dat al. Het kan ook zijn dat u uw huis wilt verbouwen of uitbouwen, omdat het niet meer aan uw eisen voldoet. Door tijdens het bouwen al rekening te houden met de toekomst kunt u extra
lang genieten van uw woning.

Mogelijk denkt u erover na of uw woning in de toekomst nog voldoet aan de eisen die u stelt op het gebied van veiligheid en comfort en of u kunt blijven wonen op uw vertrouwde plek. Vaak kunnen kleine aanpassingen er al voor zorgen dat uw woning ook voor volgende fases in uw leven een fijne plek blijft.

Zetstra Bouwbedrijf bouwt levensloopbestendig

U kunt ons regelmatig vinden op informatiebijeenkomsten, maar u kunt natuurlijk altijd rechtstreeks contact met ons opnemen. Geheel vrijblijvend. Vraag gerust onze brochure op via het hieronder vermelde telefoonnummer of het contactformulier. Wij verstrekken graag meer informatie over levensloopbestendig bouwen en uw woning levensloopbestendig maken.

Lang zult u wonen. Realiseer het samen met Zetstra.

Vanwege onze ruime ervaring met levensloopbestendig bouwen kunnen we samen met u goede en realistische plannen maken voor wonen in de toekomst.

U kunt ons bellen op 0594-50 35 90 of mail naar info@zetstra.nl. Wij zijn u graag van dienst.

offerte aanvragen voor verbouw