(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Verbouw van woning in Drenthe 

U zal de verschillende ruimtes binnen uw woning periodiek willen renoveren. Denk aan de keuken en badkamer, die zeker na zo’n vijftien tot twintig jaar een opknapbeurt kunnen gebruiken. Ook het opnieuw indelen van de zolderruimte kan een goede reden zijn om voor de verbouw van een woning in Drenthe te kiezen. Mogelijk wilt u deze grote ruimte opsplitsen in een los kantoor met extra slaapkamer. Zeker in de huidige tijd is dit een interessante optie voor veel huishoudens. Voor een verbouw van een woning in Drenthe kunt u rekenen op ondersteuning van Zetstra Bouwbedrijf. Wij hebben een jarenlange ervaring in de uitvoering van sterk uiteenlopende werkzaamheden in de bouw. 

Aanpak bij verbouw woning in Drenthe 

Een verbouw van een woning in Drenthe bestaat vaak uit verschillende stappen. Start met het uitwerken van uw plannen, rekening houdend met bijvoorbeeld de voor- en nadelen van keuzes die hierbij gemaakt moeten worden. Combineert u de verbouw met de realisatie van een aanbouw? Wilt u de bestaande houten kozijnen vervangen voor kunststof, of kiest u nogmaals voor stijlvolle hardhouten kozijnen? Zodra de plannen volledig uitgewerkt zijn, kan begonnen worden met de realisatie van de verbouw van uw woning in Drenthe. De ervaring die wij hebben komt van pas in beide fasen van het verbouwen van een huis. 

Plannen maken voor verbouw woning in Drenthe 

Wilt u plannen maken voor een verbouw van een woning in Drenthe, zonder precies te weten waar te beginnen? Neem eens contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen maken voor een eerste kennismaking. We zijn benieuwd naar de plannen die u momenteel al heeft voor de verbouw van uw woning in Drenthe en denken daarnaast graag mee over de keuzes die nog gemaakt moeten worden.