(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Zetstra Bouwbedrijf helpt u bij een duurzame woning bouwen in Groningen

Wie droomt er niet van een duurzame woning? Het is niet gek om te denken dat woningen over een aantal jaar energieneutraal kunnen zijn. Combineer bijvoorbeeld een aantal zonnepanelen op het dak van uw woning met HR+-isolatieglas en andere energiebesparende maatregelen. Een duurzame woning bouwen in Groningen gaat echter verder dan het implementeren van energiebesparende maatregelen. Denk bijvoorbeeld ook aan de duurzaamheid van materialen. Wanneer u voor houten kozijnen kiest bent u veel meer tijd kwijt aan het onderhoud hiervan, dan bij kozijnen van kunststof. Zetstra Bouwbedrijf helpt u graag bij de ontwikkeling van een duurzame woning! 

Duurzame woning bouwen in Groningen begint bij een plan

Voordat u overgaat tot een duurzame woning bouwen in Groningen is het belangrijk om uw plannen verder uit te werken. Naast de keuze voor kunststof kozijnen kan het slim zijn om een elektrische warmtepomp in huis te installeren. Een elektrische warmtepomp is goedkoper in zijn verbruik en kan worden aangesloten op zonnepanelen. Zo heeft u op termijn wellicht helemaal geen stroom meer nodig! Het ligt in de lijn der verwachting dat het over een aantal jaar goedkoper wordt om opgewekte stroom in huis op te slaan. Nu wordt een overschot aan energie vaak verkocht aan de energieleverancier. Naast deze voorbeelden van duurzame opties zijn er nog tal van andere mogelijkheden, die u in het plan voor uw woning op kunt nemen. 

Advies bij een duurzame woning bouwen in Groningen

Om het plan voor uw duurzame woning concreter te maken nodigen we u graag uit voor een eerste kennismaking. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen een afspraak in kunnen plannen! Tijdens deze kennismaking inventariseren we uw wensen en denken we met u mee om zoveel mogelijk uit uw duurzame woning te halen.