(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Dakreparatie Groningen

Wanneer uw dak moet worden gerepareerd is het verstandig om dit door een vakman te laten doen. Een dak repareren is vakwerk dat niet zomaar iedereen kan. De medewerkers van Zetstra Bouwbedrijf zijn hiervoor speciaal opgeleid en weten dus precies wat er moet gebeuren. Wij kunnen als u schade aan uw dak heeft uiteraard eerst komen kijken om vast te stellen wat er mis is en wat er nodig is om het probleem op te lossen. Wij kunnen u ook adviseren over dakisolatie om er zo voor te zorgen dat uw wooncomfort stijgt.

Dakreparatie Groningen zorgt voor een lagere energierekening

Wanneer het dak van uw woning is beschadigd zorgt dit voor warmteverlies. Dit resulteert automatisch in een hogere energierekening, er moet immers harder worden gestookt om het in huis toch aangenaam warm te krijgen. De warmte stijgt en verlaat via het beschadigde dak uw huis. Daarom is het belangrijk om bij schade uw dak snel te laten repareren. Uw dak kan schade oplopen door storm, door slijtage als gevolg van regenval en in de noordelijke provincies van Nederland ook door aardbevingen als gevolg van de gaswinning. Wij adviseren u graag over dakreparatie Groningen als u schade aan het dak van uw huis heeft over de meest adequate oplossing.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor dakreparatie

Wilt u dat uw dak vakkundig wordt gerepareerd? Vraag dan vandaag nog een offerte bij ons aan. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0594 – 503590. Of vul het contactformulier op onze website in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden of een passende offerte aan te bieden.