(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Dakrenovatie Groningen

Met een dakrenovatie in Groningen kunt u niet te lang wachten. Wanneer een dak een renovatie nodig heeft is het aan te raden om deze werkzaamheden op de korte termijn te laten verrichten. Als het dak niet goed meer in orde is kan dit grotere problemen opleveren als u te lang wacht met het laten uitvoeren van een dakrenovatie in Groningen. Uiteraard is het ook belangrijk dat de dakrenovatie in Groningen wordt uitgevoerd door een ervaren partij. U bent dan van harte welkom bij Zetstra Bouwbedrijf.

Wij voeren de dakrenovatie in Groningen vakkundig uit

U kunt altijd bij ons terecht wanneer er een dakrenovatie in Groningen uitgevoerd dient te worden. Wij zijn al jaren actief in de branche en kunnen u hierdoor altijd een uitstekend resultaat garanderen. Voor een dakrenovatie in Groningen zetten wij medewerkers in die precies weten wat nodig is om de renovatie optimaal te laten verlopen. Wij bespreken vooraf met u welke werkwijze wij aan zullen houden, zodat u ook weet waar u aan toe bent. Dit is wel zo prettig. Het is toch een hele onderneming om een dakrenovatie in Groningen uit te laten voeren. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u er zo min mogelijk hinder van ondervindt.

Neem contact op

Wilt u een dakrenovatie in Groningen uit laten voeren door een ervaren partij? Dan is Zetstra Bouwbedrijf uw partner. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Uiteraard kunt u ons ook contacteren wanneer u nog vragen heeft of wanneer u advies wenst. Bel dan naar 0594 – 50 35 90 of stuur aan mail naar info@zetstra.nl.