(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Bouwbedrijf Groningen-Aannemer Groningen

Al ruim honderd jaar is Zetstra werkzaam als bouwbedrijf in en rondom Groningen.

Zetstra Bouwbedrijf nabij Groningen staat voor u klaar.

Aannemer Zetstra Bouw bedrijf is gevestigd in Enumatil, een klein dorp nabij Groningen. Het aannemersbedrijf heeft ruime ervaring op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en restauratie. Al ruim honderd jaar voert dit familiebedrijf de meest uiteenlopende werkzaamheden uit voor particulieren, bedrijven en instellingen. Daarnaast behoren ook verzekeraars, makelaars, vastgoedbeheerders en VVE ’s tot de klantenkring.

Bouwbedrijf Zetstra uit de omgeving Groningen maakt van ieder bouwproject een succes.

Geen brug is te ver voor Zetstra bouwbedrijf Groningen in stad en ommeland. Aan de hand van ervaring en kennis maken wij van ieder project een succes, zonder daarbij de wensen van u als klant uit het oog te verliezen. Ons bedrijf is erop gericht om klanten zo optimaal mogelijk in hun bouwwensen te voorzien, binnen budget, met zo weinig mogelijk overlast, en zo duurzaam mogelijk. Als aannemer nemen we voor u alles uit handen. Van een bouwaanvraag, ruwbouw en afwerken tot het installatie- en schilderwerk. Steekt u liever zelf de handen uit de mouwen? Dan staan wij paraat met ons deskundig advies of ons assortiment aan bouwmaterialen.

Zetstra Bouwbedrijf uit de regio Groningen: gespecialiseerd in onderhoud, renovatie, restauratie en verbouw van huizen en andere gebouwen.

Zetstra Bouwbedrijf uit de regio Groningen is gespecialiseerd in onderhoud en verbouw van woningen en andere gebouwen. Heeft u last een klemmende deur, lekt de schoorsteen van uw woning, is er een kozijn verrot of is het dak van uw huis in slechte staat? Vraag Zetstra Bouwbedrijf om informatie en advies. Wilt u uw huis verbouwen of uitbouwen? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om binnen uw budget een comfortabeler of energiezuiniger huis te creëren? Wij helpen u graag. Met onze ruime ervaring en kwaliteitsgerichte medewerkers denken wij u goed van dienst te kunnen zijn.

Houtbewerking en kozijnen in de moderne werkplaats van uw bouwbedrijf uit de omgeving Groningen.

In onze ruime, moderne werkplaats nabij Groningen verrichten wij als bouwbedrijf nagenoeg alle houtbewerkingswerkzaamheden. Deze werkplaats in combinatie met ons vakkundige team zorgt ervoor dat wij nagenoeg alle houtbewerkingen kunnen uitvoeren. Een oud ambachtelijk kozijn, een balustrade of een compleet interieur op maat. Wij maken, wat u wenst. Heeft u liever kunststof of aluminium kozijnen, dan kunnen wij u hiermee ook van dienst zijn. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een ruim assortiment aan bouwmaterialen.

Bouwbedrijf Groningen staat u graag te woord.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons bouwbedrijf nabij Groningen? Dan kunt u geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen, via het nummer: 0594-503590. Of gebruik het formulier op onze contactpagina.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!