(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Beveiliging woning Groningen

De beveiliging van uw woning in Groningen is zeer belangrijk. Jaarlijks krijgen veel Groningers te maken met inbraak of een poging tot inbraak. Dit brengt altijd schade met zich mee. Het is daarom belangrijk om de beveiliging van uw woning in Groningen serieus te nemen. Ook verzekeringsmaatschappijen stellen hier eisen in. Wanneer u zelf onvoldoende zorgt voor een goede beveiliging van de woning in Groningen, dan kan de verzekeraar besluiten uw schade niet te vergoeden wanneer u te maken krijgt met schade door een (poging tot) inbraak. Dit wilt u uiteraard voorkomen. Zetstra Bouwbedrijf kan u helpen uw woning goed te beveiligen.

Een goede beveiliging van uw woning in Groningen

Bouwbedrijf Zetstra is op de eerste plaats natuurlijk een ervaren bouwonderneming, maar hiernaast hebben wij ons ook gespecialiseerd in beveiliging. Wanneer u wilt zorgen voor een optimale beveiliging van uw woning in Groningen, dan denken wij graag met u mee over de te nemen maatregelen. Wij kunnen de huidige situatie beoordelen en u een advies op maat aanbieden om de beveiliging van uw woning in Groningen te optimaliseren. Uiteraard kunnen wij u alle benodigde beveiligingsproducten aanbieden en voor u installeren dan wel monteren.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het zorgen van een goede beveiliging van uw woning in Groningen? Wij gaan graag in gesprek met u. Op basis van uw huidige situatie kunnen wij u van een gedegen advies voorzien. Voor meer informatie of advies kunt u bellen naar 0594 – 50 35 90. Indien gewenst kunt u ook mailen naar info@zetstra.nl.