(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Aannemer Groningen

Zetstra Bouwbedrijf Enumatil: Al ruim honderd jaar uw aannemer nabij Groningen.


Zetstra Bouwbedrijf: aannemer nabij Groningen

Bent u op zoek naar een aannemer in de buurt van Groningen met een ruime ervaring op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en restauratie. Dan zit u goed bij Zetstra Bouwbedrijf. Het familiebedrijf is gevestigd in Enumatil, centraal gelegen tussen Groningen, Leek en Zuidhorn. Al ruim honderd jaar voert een team van enthousiaste vakmensen de meest uiteenlopende werkzaamheden uit voor particulieren, bedrijven en instellingen. Daarnaast behoren ook verzekeraars, makelaars, vastgoedbeheerders en VVE’s tot de klantenkring van dit aannemersbedrijf.

Aannemer in de buurt van Groningen denkt met u mee.

De jarenlange ervaring in combinatie met het vakbekwame personeel zorgt ervoor dat Zestra als aannemer nabij Groningen ieder project tot in perfectie kan uitvoeren. De eisen en wensen van de klant staan binnen ons bedrijf altijd voorop. In nauwe samenwerking met de klant gaan wij als aannemer op zoek naar een passende, duurzame oplossing die tegelijkertijd past binnen het budget. Wij denken mee, adviseren en verzorgen het traject van A tot Z. Van bouwaanvraag, installatiewerk, schilderwerk tot aan het leveren van een complete keuken. Gaat u liever zelf aan de slag? Dan staan wij u graag bij met advies of het leveren van materialen.

Aannemer nabij Groningen voor herstel bevingsschade

Zetstra Bouwbedrijf is een aannemer met ruime ervaring op het gebied van herstel van bevingsschade in de provincie Groningen. In nauw overleg met onze klanten zoeken
wij een zo goed mogelijke oplossing voor herstel van aardbevingsschade. Ook kunnen wij u een groot deel van het 'regelwerk' uit handen nemen.

Contactgegevens aannemer Groningen.

Wilt u met ons kennismaken met ons aannemersbedrijf nabij Groningen of wilt u meer informatie over ons bouwbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 0594-50 35 90. Of stuur ons een e-mail via het formulier op onze contactpagina. Wij helpen u graag verder.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!