(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Hulp bij uw bouwkundige woonbeveiliging rond Roden 

Comfortabel wonen betekent ook veilig wonen! Helaas blijken lang niet alle woningen rond Roden veilig te zijn. Denk bijvoorbeeld aan zwakke houten kozijnen, welke relatief eenvoudig kunnen worden opengebroken door inbrekers. Zetstra Bouwbedrijf helpt u graag bij de optimalisatie van uw woonbeveiliging in Roden. Een goede beveiliging van uw woning bestaat uit verschillende componenten. Zo is onder meer goed hang- en sluitwerk cruciaal. Zijn de sloten die u momenteel gebruikt bestand tegen de meest voorkomende inbraakmethodes? Andere aspecten zijn de inbraakveiligheid van kozijnen en bijvoorbeeld het lichtplan in huis. 

Advies over woonbeveiliging in Roden

Zetstra Bouwbedrijf heeft een ruime ervaring in de optimalisatie van een woonbeveiliging in Roden. Samen zoeken we naar de juiste mix van beveiligingsmogelijkheden om ongewenste gasten buiten de deur te houden. Dit doen we niet alleen, maar samen met onze partners. Zo kan een installateur meer vertellen over de aanleg van een sensor bij de voordeur. Hiermee schiet de verlichting automatisch aan, op het moment dat een inbreker zich rond uw woning bevindt. De verlichting zal veel inbrekers afschrikken. Ook op het gebied van houten kozijnen kunnen we u persoonlijk adviseren. 

Aan de slag met uw woonbeveiliging in Roden

Wilt u ook een veiligere woning? Heeft u nog vragen over hetgeen Zetstra Bouwbedrijf voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer u meer informatie wenst over de dienstverlening die we u kunnen bieden. Ook delen we graag voorbeelden van maatregelen die we reeds in andere woningen hebben genomen om de beveiliging hiervan te verbeteren. Laten we samen aan de slag gaan met uw woonbeveiliging in Roden.