(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Verbeter uw woonbeveiliging in Leek 

Wilt u de kans op een inbraak in uw woning tot een minimum beperken? In dat geval kan het slim zijn om nog eens kritisch naar uw woonbeveiliging in Leek te kijken. Probeer hierbij voor uzelf in te schatten, welke route een inbreker zou volgen wanneer deze uw woning als doelwit neemt. Breekt een inbreker de deur open? Kiest een inbreker voor het openbreken van een ruit? Gaat de inbreker wellicht via het dak richting een raam op de eerste etage van uw woning? Enzovoorts. Door een beeld te schetsen van de route van een inbreker, wordt het makkelijker om uw woonbeveiliging in Leek te verbeteren. Zetstra Bouwbedrijf helpt u hier graag bij! 

Woonbeveiliging in Leek analyseren en optimaliseren

Wij helpen u graag bij het maken van een analyse van uw bestaande woonbeveiliging in Leek. Wat zijn de zwakke plekken in deze beveiliging? Op welke manier kunt u de beveiliging verder aanscherpen om de kans op een inbraak te verkleinen? Enzovoorts. Mogelijk maakt u gebruik van oude houten kozijnen, waarvan het houtwerk al lichtjes begint te rotten. Door de kozijnen te vernieuwen, verkleint u het risico op een inbraak. U kunt hierbij opnieuw voor houten kozijnen kiezen, maar bijvoorbeeld ook gaan voor kozijnen van kunststof. 

Advies over woonbeveiliging in Leek 

Niet alleen voorziet Zetstra Bouwbedrijf u van persoonlijk advies over mogelijke verbeteringen in uw woonbeveiliging in Leek. Ook kunnen we het advies direct in de praktijk brengen voor u. We hebben een ruime ervaring in sterk uiteenlopende bouwwerkzaamheden aan woningen en andere panden. Neem contact met ons op, wanneer u meer informatie wenst over hetgeen de vakmensen van Zetstra Bouwbedrijf voor u kunnen betekenen.