(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Specialist in woningonderhoud rond Peize 

Het periodiek (laten) uitvoeren van woningonderhoud rond Peize helpt u uw woning in een goede staat te houden. Zou u dit onderhoud te lang uitstellen, dan loopt u het risico dat houten kozijnen beginnen te rotten, dat het voegwerk afbrokkelt of scheurt, enzovoorts. Niet iedere vorm van woningonderhoud bij Peize voert u even eenvoudig zelf uit. Zo heeft u voor het vervangen van het metselwerk al snel een steiger nodig. Hetzelfde geldt voor het vervangen van een dakkapel of houten kozijnen rond ramen. Reden genoeg om hier een specialist voor in te schakelen. Zetstra Bouwbedrijf ondersteunt u graag bij het uitvoeren van woningonderhoud bij Peize. 

Verschillende vormen van woningonderhoud bij Peize 

Onze vakmensen kunnen u bij verschillende vormen van woningonderhoud rond Peize helpen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van beschadigde zinken of koperen dakgoten, het vernieuwen van boeidelen, het vervangen van een dakkapel of losse kozijnen rond ramen, het verbeteren van de isolatiewaarde van de woning door de ruiten te vervangen, enzovoorts. Voor welke vormen van woningonderhoud rond Peize zoekt u ondersteuning? U kunt bijvoorbeeld ook denken aan het onderhouden van het dak, om een lekkage onder de dakbedekking te voorkomen. 

Woningonderhoud rond Peize inplannen 

Wacht niet te lang met het laten uitvoeren van woningonderhoud rond Peize, wanneer u uw pand in goede staat wilt houden. Het voorkomt dat houten kozijnen gaan rotten en vervangen moeten worden; daar waar het in een eerder stadium voldoende zou zijn geweest om deze opnieuw te verven. Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de ondersteuning die onze ervaren vakmensen u hierbij bieden. Ook op onze website leest u meer over onze dienstverlening bij het uitvoeren van woningonderhoud rond Peize.