(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Woningonderhoud in Paterswolde 

Zorg voor het periodiek (laten) uitvoeren van woningonderhoud in Paterswolde, om uw woning in goede staat te houden. Zou u te lang wachten met dit onderhoud, dan is de kans op onder meer houtrot al snel erg groot. Het herstel daarvan kost meer tijd en moeite, dan het voorkomen ervan middels vakkundig uitgevoerd woningonderhoud. Zetstra Bouwbedrijf is uw partner op dit gebied. Wij hebben een ruime ervaring in verschillende vormen van woningonderhoud in Paterswolde. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van dakgoten en boeidelen, het herstellen van een dakkapel, het vernieuwen van het dak bij een ernstige slijtage aan de dakbedekking, enzovoorts. 

Verschillende vormen van woningonderhoud in Paterswolde 

Reeds werden enkele voorbeelden genoemd van woningonderhoud in Paterswolde. Er zijn meer werkzaamheden waaraan u hierbij kunt denken. Ook het vernieuwen van een houten vloer in huis, het vervangen van de garagedeuren en het plaatsen van extra dakramen zijn vormen van woningonderhoud. Evenals het plaatsen van HR++ isolatieglas om de isolatiewaarde van de woning te verhogen. Graag lopen we samen door uw woning, om vast te stellen waar woningonderhoud binnen uw pand in Paterswolde noodzakelijk is. Op basis van het benodigde onderhoud stellen we een plan van aanpak op voor de uitvoering ervan. 

Aan de slag met woningonderhoud in Paterswolde 

Bent u op zoek naar een vakman, die u kan helpen bij uw woningonderhoud in Paterswolde? We staan voor u klaar om ondersteuning te bieden. Laten we op korte termijn nader kennismaken om tot een inventarisatie te komen van de uit te voeren werkzaamheden. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Samen zorgen we dat uw woning in een goede staat blijft verkeren. Het komt uw woongenot ten goede!