(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Professioneel woningonderhoud in Haren uit laten voeren 

Het op professionele wijze onderhouden van uw woning is cruciaal om deze in een goede staat te houden. Zorg bijvoorbeeld voor onderhoud aan houten kozijnen rond ramen en deuren om houtrot te kunnen voorkomen. Het herstel van houtrot is vaak lastig en lang niet altijd mogelijk. U wilt voorkomen dat het volledige kozijn vervangen moet worden. Zetstra Bouwbedrijf helpt u graag bij woningonderhoud in Haren. Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van diverse vormen van onderhoud. Van het vervangen van uw dakgoten tot het verbeteren van de inbraakveiligheid van uw woning. 

Werkwijze bij woningonderhoud in Haren 

Bij woningonderhoud in Haren kunnen we verschillende klussen voor u uitvoeren. Het vervangen van dakgoten en boeidelen is hier een voorbeeld van. Evenals het vernieuwen van de dakbedekking, het verhelpen van een vochtprobleem en bijvoorbeeld het herstellen van kozijnen en ramen. Dit doen we zowel bij houten, als bij kunststof kozijnen. Ook het vervangen van uw ruiten, bijvoorbeeld ten behoeve van de isolatiewaarde van uw woning, is een klus die we graag voor u uitvoeren. Wilt u uw vloer vervangen? Wij leggen graag een nieuwe houten vloer in uw woning. Zo kunt u hier weer een lange tijd mee vooruit! 

Aan de slag met woningonderhoud in Haren 

Wilt u op korte termijn woningonderhoud in Haren uit laten voeren? Neem eens contact met ons op. Samen zoeken we naar de beste manier om uw woning te onderhouden en daarmee de kans op ernstige schade te verkleinen. We denken hierbij graag met u mee! Wanneer u instemt met ons plan van aanpak, gaan we voor u aan de slag. Dit doen we altijd met geschoolde vakmensen, duurzame materialen en op professionele wijze.