(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Specialist in woningonderhoud rond Groningen 

Zoekt u een specialist op het gebied van woningonderhoud rond Groningen? De professionals van Zetstra Bouwbedrijf staan voor u klaar. Wij hebben een ruime ervaring in verschillende soorten bouwwerkzaamheden. Dit omvat niet alleen het uitvoeren van onderhoud aan uw woning. Ook voor bijvoorbeeld een nieuwbouwproject of een verbouwing van uw bestaande pand, kunt u op ons vakmanschap rekenen. Bij bouwwerkzaamheden maken we enkel gebruik van professionele hulpmiddelen en materialen. Zo kunnen we u een fraai eindresultaat verzekeren! Een eindresultaat welke naadloos aansluit op uw vooraf aangegeven wensen. Hoe kunnen we u helpen met woningonderhoud rond Groningen? 

Woningonderhoud rond Groningen in diverse vormen

Het uitvoeren van woningonderhoud rond Groningen kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan het herstellen van een beschadigd houten kozijnen. Wanneer een houten kozijn niet tijdig van een nieuwe verflaag wordt voorzien, resulteert dit mogelijk in houtrot. U kunt ervoor kiezen om het hout te vervangen voor kunststof. Dit materiaal gaat veel langer mee en vergt daarbij minder onderhoud. Ook het vervangen van uw dakgoten en bijbehorende boeidelen behoort tot onze dienstverlening. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen stellen we een onderhoudsplan op. Op het moment dat u instemt met dit plan gaan we voor u aan de slag. 

Meer informatie over woningonderhoud rond Groningen

Bent u benieuwd wat Zetstra Bouwbedrijf voor u kan betekenen op het gebied van woningonderhoud rond Groningen? Neem eens contact met ons op, zodat we u persoonlijk kunnen adviseren. Samen zoeken we naar oplossingen om eventuele slijtage of schade aan uw woning te herstellen. Zo lijkt uw woning weer als nieuw en wordt een verergering van eventuele problemen in of rondom uw woning voorkomen.