(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Professioneel woningonderhoud in Drenthe uit laten voeren 

Het is erg belangrijk om uw woning van het juiste onderhoud te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan het verven van houten kozijnen, het herstellen van versleten goten rond uw woning, enzovoorts. Zetstra Bouwbedrijf is uw specialist op het gebied van woningonderhoud in Drenthe! Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten onderhoudswerkzaamheden. Dit kunnen we eenmalig voor u doen, maar ook op periodieke basis. Zo heeft u zelf geen omkijken meer naar het woningonderhoud in Drenthe en bent u verzekerd van een professionele uitvoering. Een fijne gedachte! 

Klussen op het gebied van woningonderhoud in Drenthe

Woningonderhoud in Drenthe kunnen we zowel binnen als rondom uw woning uitvoeren. Het opnieuw schilderen van houten kozijnen is een voorbeeld van onderhoud aan de buitenzijde. Ook binnen uw woning kunnen we schilderklussen op ons nemen. Zo behouden deuren, kozijnen en andere houten elementen in huis hun fraaie uitstraling. Andere klussen die we voor u uit kunnen voeren zijn het vervangen van isolatieglas, het herstellen van boeidelen, het vervangen van de dakgoten, het vernieuwen van een dakkapel, enzovoorts. Voor welk woningonderhoud in Drenthe kunt u onze hulp goed gebruiken? 

Ervaren vakmensen in woningonderhoud in Drenthe

De vakmensen van Zetstra Bouwbedrijf hebben een jarenlange ervaring in het uitvoeren van woningonderhoud in Drenthe. Niet alleen kunnen we de onderhoudswerkzaamheden tot een goed einde brengen. Ook voorzien we u graag van persoonlijk advies! Hoe voorkomt u dat de verf op houten kozijnen afbladdert? Welke invloed heeft het vervangen van kozijnen van hout voor een model van kunststof? Enzovoorts. Neem eens contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen.