(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Kies voor een verbetering van uw woningisolatie in Peize

 

Door uw woningisolatie in Peize te verbeteren, laat u uw energieverbruik afnemen. Er zijn verschillende manieren waarop u de woningisolatie van een upgrade kunt voorzien. Denk aan het isoleren van de spouwmuur, tussen uw binnen- en buitenmuur. Ook het aanbrengen van een isolerende laag onder de vloer helpt het energieverbruik terug te dringen. Als gevolg van zo’n isolerende laag zal er minder kou vanuit de grond bij uw vloer naar boven trekken. Een derde optie is het verbeteren van de isolatie onder uw dakbedekking. Zetstra Bouwbedrijf heeft een ruime ervaring met het verbeteren van de woningisolatie van woningen in Peize. Op welke manier kunnen we u van dienst zijn?

 

Mogelijkheden bij verbetering woningisolatie in Peize

Onze vakmensen komen graag eens bij u langs, om samen met u te bekijken op welke wijze u uw woningisolatie in Peize kunt verbeteren. Mogelijk zijn er in het verleden al maatregelen getroffen om het energieverbruik terug te dringen. Op basis van de kansen die u in uw woning heeft, stellen we samen een plan van aanpak op voor de verbetering van de isolatiewaarde van uw huis. Niet alleen goed voor het milieu en klimaat, maar ook voor uw portemonnee. Een lager energieverbruik levert u een maandelijkse besparing op, terwijl de verbetering van de isolatiewaarde invloed heeft op de waarde van uw woning als geheel.

 

Advies over woningisolatie in Peize

Het kan best lastig zijn om voor uzelf te bepalen of u de woningisolatie in Peize kunt verbeteren en zo ja, op welke wijze dat het meest efficiënt gebeurt. We voorzien u graag van persoonlijk advies. Neem eens contact met ons op, zodat we een afspraak met u in kunnen plannen.