(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Verbetering van uw woningisolatie in Paterswolde

Er zijn verschillende redenen die maken dat een investering in een verbetering van uw woningisolatie in Paterswolde de overweging waard is. Voornaamste voorbeeld daarvan is het effect van een verbeterde woningisolatie op uw energierekening. Uw energieverbruik neemt sterk af, wanneer u bijvoorbeeld tocht rond kozijnen in huis aanpakt. Een ander belangrijk voordeel is het feit, dat de isolatiewaarde van uw pand toeneemt. Dit maakt het makkelijker om uw woning op termijn te verkopen. Daarbij komt het de waarde van uw woning ten goede. Heeft u al eens gekeken naar uw mogelijkheden om uw woningisolatie in Paterswolde te verbeteren?

Verschillende opties op gebied van woningisolatie in Paterswolde

Reeds las u al dat het vervangen van tochtende houten kozijnen in huis kan helpen om uw woningisolatie in Paterswolde te doen laten verbeteren. Kiest u opnieuw voor hout, of gaat u voor kunststof? Een andere manier om in de isolatiewaarde van uw huis te investeren, is de keuze voor isolatieglas. Dit type glas heeft een lage Ug-waarde, waardoor er minder warmte naar buiten toe stroomt. Een derde optie is het isoleren van de spouwmuur. U heeft er vast al eens van gehoord.

Aan de slag met uw woningisolatie in Paterswolde

Onze adviseurs komen graag bij u langs, om te bepalen welke mogelijkheden u heeft om voor een verbetering van uw woningisolatie in Paterswolde te zorgen. Vaak is er meer mogelijk dan u op voorhand wellicht verwacht. Onze vakmensen hebben een ruime ervaring in het optimaliseren van de isolatiewaarde van woningen. Deze kennis en expertise komt van pas om u te helpen uw energierekening te verlagen. Op welke manier kunnen we u het beste van dienst zijn?