(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Woningisolatie in Haren verbeteren met Zetstra Bouwbedrijf

Hoe goed is uw woning momenteel geïsoleerd? Een verbetering van uw woningisolatie in Haren kan een flinke besparing op uw energiekosten opleveren. Zo verdient u deze verbetering in de komende jaren al snel weer terug! Er zijn verschillende mogelijkheden om voor een verbetering van de isolatie in huis te zorgen. Welke maatregelen voor uw woning het meest geschikt zijn, hangt onder meer af van de huidige staat van uw isolatie. Zetstra Bouwbedrijf helpt u graag bij het verduurzamen van uw woning, door de isolatie te verbeteren. In dit artikel vertellen we u hier meer over!

Mogelijkheden bij woningisolatie in Haren verbeteren

Het verbeteren van uw woningisolatie in Haren kan op verschillende manieren. Zo zou u kunnen overwegen om uw dubbel glas te laten vervangen voor HR+-isolatieglas. Dit moderne isolatieglas is van een speciale coating voorzien, die voorkomt dat de warme lucht uit uw woning stroomt. Ook kan het isoleren van de spouwmuur een overweging zijn. Evenals het verbeteren van de isolatie onder de vloer. Is uw vloer nog onvoldoende geïsoleerd? Wellicht is het in dat geval interessant om dit te combineren met het aanleggen van vloerverwarming in huis. Heerlijk, wanneer het in de herfst en winter nog erg koud is in de ochtend!

Aan de slag met uw woningisolatie in Haren

Denkt u dat ook de woningisolatie in Haren van uw woning verbeterd kan worden? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. We voorzien u graag van persoonlijk advies over de mogelijkheden die u hierbij heeft. Kiest u voor een isolatie van de spouwmuur, laat u de vloer isoleren, of gaat u voor een extra laag isolatiemateriaal onder het dak? Wij denken graag met u mee over de meest geschikte oplossing.