(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Hulp bij optimalisatie van uw woningbeveiliging in Vries 

Zetstra Bouwbedrijf is geen beveiligingsbedrijf. Toch kunnen we u helpen bij het optimaliseren van uw woningbeveiliging in Vries. Bij de bouw van uw woning dient rekening te worden gehouden met de route die een inbreker mogelijk aflegt. Zorg er bijvoorbeeld voor, dat ramen niet te dicht in de buurt van een plat dak zitten. Een inbreker zou via de regenpijp op het platte dak kunnen klimmen, om uw woning vervolgens binnen te gaan via het raam. Het is slechts een voorbeeld van een bouwtechnische maatregel om inbrekers buiten te houden. Denk ook aan het weren van lichtkoepels in een plat dak. 

Woningbeveiliging in Vries verbeteren met nieuwe sloten 

Niet alleen op bouwtechnisch vlak kunnen we u adviseren over mogelijkheden om uw woningbeveiliging in Vries te verbeteren. Ook helpen we u graag, wanneer u nieuwe sloten wilt laten plaatsen bij het vervangen van de voor- of achterdeur. Sloten vormen de basis van de beveiliging van uw woning. Inbrekers zullen vaak immers als eerste proberen het slot open te breken. Er zijn bij het uitzoeken van hang- en sluitwerk een aantal factoren om naar te kijken. Denk bijvoorbeeld aan de beveiliging die een slot biedt tegen kerntrekken. Dit is een van de meest voorkomende inbraaktechnieken. 

Advies over woningbeveiliging in Vries 

Bent u benieuwd hoe goed uw bestaande woningbeveiliging in Vries momenteel al is? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over mogelijkheden om deze beveiliging verder aan te scherpen. Naast goede sloten zou ook een automatische lamp een optie kunnen zijn. Deze lampen werken vaak met een sensor, die aan de muur naast de voor- of achterdeur gemonteerd wordt. Hoe kunnen we u helpen?