(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Woningbeveiliging Glimmen

Zowel voor woningen als voor bedrijfspanden geldt dat goede beveiliging tegen inbraak tegenwoordig helaas een noodzaak is. Wilt u voorkomen dat u het slachtoffer wordt van een inbraak in uw woning dan is woningbeveiliging Glimmen zeker het overwegen waard. Een inbreker is doorgaans niet dol op een woning die goed is beveiligd, want dan kost een inbraakpoging te veel tijd. Een inbreker zoekt bij voorkeur woningen uit waar hij binnen een paar minuten binnen is, zijn slag kan slaan en ervandoor gaan. Als de inbraak te lang duurt is de kans te groot om op heterdaad te worden betrapt.

Zorg voor goede woningbeveiliging Glimmen

U zorgt voor goede woningbeveiliging Glimmen door uw woning te laten voorzien van goede sloten en deugdelijk hang- en sluitwerk op ramen en deuren. Maar daarnaast is het ook belangrijk dat u wordt gewaarschuwd als er bij voorbeeld brand uitbreekt. Goede rook- en koolmonoxide melders kunnen ervoor zorgen dat u tijdig uw huis kunt verlaten als er onraad is. Zo kan uw leven en dat van uw huisgenoten worden gered door het nemen van een paar simpele maatregelen. Wij adviseren u hier graag over.

Wilt u alles weten over goede sloten en overige beveiligingsmaatregelen?

Wanneer u van mening bent dat de sloten op de deuren van uw woning aan vervanging toe zijn, dan adviseren wij u hier graag over. U kunt een offerte aanvragen of nadere informatie inwinnen door ons te bellen op telefoonnummer 0594 – 50 35 90. Stuurt u liever een e-mail, stuur uw bericht dan naar info@zetstra.nl.