(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Lagere lasten met woning verduurzamen in Groningen

Uw woning verduurzamen in Groningen kan u op jaarbasis veel geld besparen! Denk bijvoorbeeld aan het terugdringen van uw energieverbruik met een extra laag isolatiemateriaal onder het dak. Er stroomt door de extra isolatie minder warmte weg, waardoor uw verbruik afneemt. Het maakt dat u de investering in een verduurzaming van uw woning snel terugverdient. Het aanbrengen van extra isolatiemateriaal is slechts een voorbeeld van de mogelijkheden die u heeft. Wat doet u eraan om uw woning duurzamer te maken? Zetstra Bouwbedrijf voorziet u graag van advies! 

Mogelijkheden bij woning verduurzamen in Groningen 

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw woning te verduurzamen in Groningen. Naast het aanbrengen van isolatiemateriaal onder uw dak, zou u ook uw spouwmuur kunnen laten isoleren. Of wat te denken van het vervangen van uw bestaande ruiten voor HR+-isolatieglas? Het isolatieglas behoort tot de trends van dit moment. Het glas is van een speciale coating voorzien, die zorgt voor het weerkaatsen van de warmte. Ook het laten plaatsen van zonnepanelen op uw dak is een vorm van het verduurzamen van uw woning. U heeft hiermee steeds minder grijze stroom van het stroomnet nodig. 

Woning verduurzamen in Groningen met Zetstra Bouwbedrijf 

Wilt u ook werken aan de duurzaamheid van uw woning? Zetstra Bouwbedrijf denkt graag met u mee bij een woning verduurzamen in Groningen. Samen zoeken we naar de beste oplossing om uw energieverbruik terug te dringen. Kiest u voor de zonnepanelen, of zoekt u naar mogelijkheden om juist uw algehele verbruik terug te dringen? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat onze professionals u persoonlijk kunnen adviseren. We zetten de opties graag voor u op een rijtje!