(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Woning verduurzamen in Friesland voor hogere isolatiewaarde

Het verbeteren van de isolatiewaarde van uw woning helpt u uw energieverbruik terug te dringen. Dit is niet het enige voordeel van een verbeterde isolatiewaarde! Denk ook aan het feit, dat een duurzame woning voor meer verkocht wordt. Zo stijgt ook uw woningwaarde mee bij een verduurzaming van uw woning. Een woning verduurzamen in Friesland kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan het isoleren van de spouwmuur. Ook het opvullen van een kruipruimte kan interessant zijn om het wegstromen van warmte tegen te gaan. Zetstra Bouwbedrijf zet de mogelijkheden graag eens voor u op een rijtje. 

Uw opties bij een woning verduurzamen in Friesland 

Uw woning verduurzamen in Friesland begint bij een analyse van uw bestaande isolatie in huis. Heeft u de spouwmuur eerder al laten isoleren? Maakt u momenteel al gebruik van HR+-isolatieglas binnen uw woning? Heeft u al gekozen voor een groene dakbedekking, in plaats van een variant van bitumen? Enzovoorts. Op basis van deze analyse kunt u vervolgens doelgericht voor verbeteringen zorgen in de isolatie van uw huis. Een woning verduurzamen in Friesland kan ook door hier zonnepanelen op te laten plaatsen. Zo bent u steeds minder afhankelijk van grijze stroom. 

Meer informatie over woning verduurzamen in Friesland 

Lijkt uw woning verduurzamen in Friesland een interessante optie voor u? Neem vrijblijvend contact met ons op. De professionals van Zetstra Bouwbedrijf voorzien u graag van persoonlijk advies. Samen zoeken we naar mogelijkheden die u helpen bij het duurzamer maken van uw woning. Zo bent u niet alleen milieubewust bezig, maar nemen ook uw maandelijkse vaste lasten af. Deze besparing maakt dat u de investering in een duurzamere woning terugverdient.