(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Hulp bij uw woning restaureren in Groningen 

Heeft uw woning onderhoud nodig? Wilt u uw complete woning restaureren in Groningen? In beide gevallen staan de vakmensen van Zetstra Bouwbedrijf klaar om u te helpen. Laten we een inventarisatie maken van uw wensen, om op basis daarvan tot een plan van aanpak te komen. Een woning restaureren brengt deze terug naar z’n oorspronkelijke staat. Zeker bij klassieke panden is dit het overwegen waard! Veel mensen geven nog altijd de voorkeur aan een pand met klassieke uitstraling, boven een nieuwbouwwoning. Door het pand te restaureren en tegelijkertijd te vernieuwen, kunt u hier jaren blijven wonen. 

Aanpak bij woning restaureren in Groningen

Een woning restaureren in Groningen begint voor ons bij een inventarisatie van uw wensen. Ook is het prettig, wanneer u oude bouwtekeningen en foto’s van enige tijd terug heeft. Het helpt ons een inschatting te maken van hetgeen een restauratie van uw woning omvat. Op basis van uw wensen en de uit te voeren werkzaamheden stellen we een plan van aanpak op. We gaan pas van start, op het moment dat u volledig tevreden bent met dit plan! Bij de restauratie van uw woning maken we gebruik van duurzame en kwalitatief goede bouwmaterialen. Zo kunt u hier een lange tijd mee vooruit. 

Advies over een woning restaureren in Groningen

Wilt u uw woning restaureren in Groningen, maar heeft u nog geen idee wat hierbij komt kijken? In dat geval adviseren we u graag persoonlijk. De jarenlange ervaring die wij hebben in bouwwerkzaamheden maakt dat we u altijd van passend advies kunnen voorzien. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen maken voor een nadere kennismaking.