(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Uw woning restaureren in Drenthe met onze hulp 

Kan uw woning een opknapbeurt goed gebruiken? Uw woning restaureren in Drenthe is in dat geval het overwegen waard. Bij het restaureren van uw woning helpen we u deze terug te brengen naar zijn originele staat. U zou er ook voor kunnen kiezen om de woning een frisse, nieuwe look te geven. In dat geval helpen we u graag bij een renovatie van het pand. Overigens is een woning restaureren in Drenthe niet de enige optie die wij aanbieden. Ook voor bijvoorbeeld de restauratie van een klassiek pand kunt u op de hulp van onze specialisten rekenen. Hoe kunnen we u van dienst zijn? 

Aanpak bij een woning restaureren in Drenthe

Bij een woning restaureren in Drenthe spelen verschillende factoren een belangrijke rol. Klassieke elementen in de woning, zoals bijvoorbeeld een antieke deur of een stukje glas en lood, mogen niet beschadigd raken. Daarbij moet de woning er straks weer exact zo uit komen te zien als dat dit vroeger het geval was. Een nauwkeurige aanpak is om deze redenen cruciaal! Zetstra Bouwbedrijf gaat vooraf met u om tafel om te bepalen naar welke staat de woning gerestaureerd moet worden. Op basis van uw wensen stellen we vervolgens een plan van aanpak op voor de uitvoering van de klus. 

Aan de slag met een woning restaureren in Drenthe 

Onze vakmensen hebben een ruime ervaring in diverse soorten bouwwerkzaamheden. Een woning restaureren in Drenthe is een van de klussen die we regelmatig uitvoeren. De kennis en hulpmiddelen waarover wij beschikken, maakt dat we u kunnen verzekeren van een fraai eindresultaat. Neem eens contact met ons op, wanneer u meer informatie wenst over de hulp die Zetstra Bouwbedrijf u kan bieden!