(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Grondige woning renovatie in Groningen 

Kan uw woning een opknapbeurt gebruiken? Voor een grondige woning renovatie in Groningen bent u bij Zetstra Bouwbedrijf aan het juiste adres. Met meer dan 100 jaar ervaring in het vak, weten onze specialisten hoe ze uw woning een frisse uitstraling kunnen geven. Niet alleen door uitsluitend gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige materialen, maar ook door de woning naadloos aan te laten sluiten bij uw wensen en behoeftes. Uw smaak zal door de jaren heen veranderd zijn. Evenals dat u mogelijk voornamelijk gelijkvloers wilt kunnen leven, of bijvoorbeeld op zoek bent naar bredere doorgangen tussen ruimtes. 

Advies bij een woning renovatie in Groningen 

Bij een woning renovatie in Groningen komt vaak veel meer kijken, dan op voorhand gedacht wordt. Het maken van plannen voor een renovatie is niet eenvoudig. Welke klussen voert u direct uit en wat schuift u voorlopig door? Hoe kiest u de materialen die u wilt laten gebruiken bij de uitvoering van uw woning renovatie in Groningen? Met welke mogelijke vergunningsaanvragen dient u rekening te houden en hoe start u dit proces op? Zetstra Bouwbedrijf voorziet u graag van advies over dergelijke zaken. We denken met u mee en leggen de verschillende opties aan u voor. Het helpt u de juiste beslissingen te nemen. 

Woning renovatie in Groningen uitvoeren 

Ook enthousiast over de diensten die onze vakmensen u bieden? Neem eens contact met ons op, zodat we nader kennis kunnen maken. We zijn erg benieuwd naar de plannen die u wellicht al gemaakt heeft voor uw woning renovatie in Groningen. Mochten deze plannen er nog niet zijn, dan helpen we u de eerste stappen hierin te zetten. Samen zorgen we dat uw woning straks weer past bij uw wensen.