(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Uw woning laten verduurzamen in Groningen met Zetstra Bouwbedrijf 

Het verduurzamen van uw woning in Groningen heeft een positieve invloed op het energieverbruik van uw gezin. Een lagere energierekening maakt dat de investering in een duurzamere woning al snel terugverdiend zal zijn! Reden genoeg om de mogelijkheden ook voor uw woning eens op een rijtje te zetten. Kiest u bijvoorbeeld voor HR+-isolatieglas in huis? Laat u houten kozijnen vervangen voor een variant van kunststof? Enzovoorts. Zetstra Bouwbedrijf helpt u hier graag bij! Heeft u al eens overwogen uw woning te laten verduurzamen in Groningen? 

Mogelijkheden om uw woning te verduurzamen in Groningen

Uw woning laten verduurzamen in Groningen begint bij een analyse van uw huidige isolatie. Is uw spouwmuur bijvoorbeeld al geïsoleerd? Maakt u al gebruik van het meest energiezuinige glas in huis? Heeft u in het verleden voor een isolerende ondervloer gekozen? Het zijn slechts voorbeelden van maatregelen die genomen kunnen worden om uw energieverbruik terug te dringen. Op basis van deze eerste inventarisatie stellen we samen een plan op, om uw isolatiewaarde verder te verbeteren. De laatste stap omvat het uitvoeren van de verduurzamende maatregelen binnen uw woning.   

Woning laten verduurzamen in Groningen op korte termijn

Begin ook met het besparen op uw energierekening door uw woning te laten verduurzamen in Groningen. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u persoonlijk kunnen adviseren. Het verduurzamen van uw woning valt goed te combineren met een renovatie van uw ruimtes. Mogelijk wilt u de vloer niet alleen van een betere isolatie voorzien, maar ook uitvoeren met een vloerverwarming. Het laten verduurzamen van uw woning vormt hier een geschikt moment voor! Welke verduurzamende maatregelen neemt u?