(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Woning laten bouwen in Groningen?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf om uw woning te laten bouwen in Groningen? Kies dan voor het vakmanschap van Bouwbedrijf Zetstra. Wij zijn al ruim 100 jaar actief in de bouwbranche en hebben al vele klanten geholpen bij de realisatie van hun droomwoning of zakenpand! Zetstra Bouwbedrijf is een begrip in Groningen en omstreken.

Diensten van Zetstra Bouwbedrijf

Vanzelfsprekend bieden wij een uitgebreid dienstenpakket. Wij kunnen u begeleiden van het begin tot het eind bij het laten bouwen van uw woning in Groningen. U kiest er voor om ons als partij te kiezen om het gehele project uit handen te nemen; van bouwaanvraag tot het leggen van de laatste steen. Of u kiest er voor dat u ons inschakelt voor een deel van de realisatie, bijvoorbeeld alleen voor de levering van materiaal.

Vakkennis voor het bouwen van een woning in Groningen

Door de gedegen vakkennis van het personeel van Zetstra, kunnen wij samen de woning van uw wens realiseren. Hier komt overigens niet alleen de kennis van materialen en bouwkunde bij kijken, maar ook goede communicatie en samenwerking. Het is belangrijk dat wij uw ideeën goed kunnen vertalen naar het gewenste eindresultaat. Vandaar dat wij al in het beginstadium regelmatig zullen overleggen. Door deze aanpak hebben wij al vele jaren tevreden klanten.

Neem contact op als u een woning wil laten bouwen in Groningen

In Enumatil vindt u ons kantoor. Deze plaats is centraal gelegen tussen Leek, Roden, Zuidhorn en Groningen. Stuur ons het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.