(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Uw woning beveiligen in Friesland met Zetstra Bouwbedrijf 

Een woning beveiligen in Friesland lijkt wellicht een eenvoudige klus. U plaatst een stevig slot op de voor- en achterdeur, hangt een camera op aan de gevel en laat de verlichting automatisch inschakelen op avonden die u niet aanwezig bent. In de praktijk komt er meer kijken bij een woning beveiligen in Friesland. Denk bijvoorbeeld ook aan de bouwkundige kant van inbraakpreventie. Mogelijk beginnen uw houten kozijnen te rotten, wat het voor inbrekers relatief eenvoudig maakt om deze open te breken. Daarbij heeft u mogelijk nog traditionele lichtkoepels in huis. Een zwak punt in de beveiliging van uw huis

Aan de slag met uw woning beveiligen in Friesland

Zetstra Bouwbedrijf heeft een ruime ervaring in een woning beveiligen in Friesland. Deze kennis en ervaring zetten we graag in, om de beveiliging van uw huis te verbeteren. We kunnen de verschillende opties voor u op een rijtje zetten, om het zo makkelijker te maken tot een passende inbraakpreventie te komen. Standaard maken we bij bouwprojecten gebruik van kwalitatief goede materialen. Denk bijvoorbeeld aan stevige houtsoorten, waarin de kans op houtrot en daarmee het openbreken van een raam of deur relatief klein is. 

Advies over woning beveiligen in Friesland

Heeft u momenteel geen idee of uw woning veilig genoeg is? Wilt u weten op welke punten de inbraakpreventie van uw huis verbeterd kan worden? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. Zetstra Bouwbedrijf adviseert u graag persoonlijk. Waar nodig kunnen verbeteringen in de beveiliging van uw woning direct voor u doorvoeren. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar en zit u straks met een veilig gevoel thuis!