(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Advies over uw woning beveiligen in Drenthe 

Uw woning beveiligen in Drenthe kan een behoorlijke uitdaging zijn! Op welke wijze voorkomt u dat ongewenste gasten bij uw woning naar binnen weten te komen? Een goede beveiliging gaat verder dan het plaatsen van hang- en sluitwerk op ramen en deuren. Denk bijvoorbeeld ook aan de invloed van de bouwkundige beveiliging van uw woning. De specialisten van Zetstra Bouwbedrijf vertellen u hier graag meer over. Bij een bouwkundige beveiliging kunt u bijvoorbeeld denken aan de invloed van lichtkoepels op het risico wat u loopt in huis. Inbrekers kunnen deze lichtkoepels doorgaans relatief makkelijk openbreken. 

Woning beveiligen in Drenthe met onze hulp

De lichtkoepels zijn slechts een voorbeeld van hetgeen waarmee u rekening dient te houden op het gebied van de bouwkundige beveiliging van uw woning. Denk bijvoorbeeld ook aan de staat van uw kozijnen. Houten kozijnen die al houtrot bevatten, zullen makkelijk open te breken zijn door een inbreker. Het kan lonen om deze kozijnen te vervangen door een sterkere variant. Dit kan zowel een stijlvol houten kozijn zijn, als ook een model van kunststof. Naast de staat van uw bouwkundige beveiliging in huis kijken onze professionals naar bijvoorbeeld de verlichting in en rondom uw woning. 

Direct uw woning beveiligen in Drenthe

Wilt u op korte termijn aan de slag met het verbeteren van de beveiliging van uw woning? Neem in dat geval eens contact met ons op. We nodigen u graag uit voor een nadere kennismaking, om samen te beoordelen op welke vlakken u de beveiliging van uw woning kunt verbeteren. Stemt u in met het advies wat wij u geven? In dat geval brengen we het advies graag in de praktijk.