(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Vernieuwing van uw vloerisolatie in Groningen 

Veel Nederlandse woningen zijn niet of nauwelijks geïsoleerd onder de vloer. Dit is vaak immers niet de eerste ruimte, waarvan u de isolatie laat verbeteren. Toch kan een vernieuwing van de vloerisolatie in Groningen u een aantal interessante voordelen opleveren. Logischerwijs zal een kleiner deel van de warmte uw woning verlaten, als u de vloerisolatie verbetert. Dit resulteert in een lagere energierekening, waarmee u de investering deze vloerisolatie jaarlijks voor een deel terugverdient. Tegelijkertijd biedt een vloerisolatie u het voordeel, dat de vloer voortaan niet langer koud zal zijn. Wist u dat vloer vaak een van de grootste bronnen van warmteverlies in huis is? 

Aanpak bij verbetering van uw vloerisolatie in Groningen 

Wanneer u voor een verbetering van uw vloerisolatie in Groningen kiest, heeft u verschillende mogelijkheden. Er kan bijvoorbeeld voor een isolerende laag onder uw vloer worden gekozen. Ook is het interessant om naar de kruipruimte onder uw woning te kijken! Een speciale laag die op het “plafond” van de kruipruimte wordt aangebracht, gaat het warmteverlies in ruimtes tegen. Zo blijft voortaan een groter deel van de warmte behouden in huis. 

Meer informatie over vloerisolatie in Groningen 

Wilt u meer weten over de voordelen van een vernieuwing van uw vloerisolatie in Groningen? Of wilt u zo snel mogelijk starten met het verbeteren hiervan? In beide gevallen kunt u contact opnemen met onze specialisten. Zetstra Bouwbedrijf heeft een ruime ervaring in het verbeteren van de isolatie binnen woningen. Een vernieuwing van de vloerisolatie is hier slechts een voorbeeld van. Welke vloeren in uw woning wilt u van een verbeterde isolatie voorzien?