(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Start met het verduurzamen van uw woning in Groningen 

Duurzaamheid is steeds belangrijker geworden voor Nederlandse huishoudens. Zo wordt er beter gelet op het energielabel, stappen meer mensen over op zonnepanelen, enzovoorts. De investering in duurzame apparaten heeft echter weinig effect, wanneer de isolatiewaarde van uw woning laag is. Het verduurzamen van uw woning in Groningen helpt het effect van bijvoorbeeld een elektrische warmtepomp, zonnepanelen of een zuinige vaatwasser te vergroten. Zetstra Bouwbedrijf helpt u hier graag bij! Wij hebben een ruime ervaring in het verduurzamen van een woning in Groningen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn? 

Verduurzamen van woning in Groningen op verschillende manieren 

Het verduurzamen van uw woning in Groningen kan op verschillende manieren. Laat bijvoorbeeld voor een verbetering van de isolatie binnen uw pand zorgen. Door de isolatie te verbeteren zal er minder warme lucht uit uw woning stromen. Uw energieverbruik neemt op deze manier af, wat uw energierekening ten goede komt. Een andere manier om uw woning te verduurzamen, is het gebruik van een nieuw type glas. Heeft u bijvoorbeeld al eens overwogen om voor HR+-isolatieglas te kiezen? Een speciale coating maakt dat een groter deel van de warmte weerkaatst wordt.

Meer informatie over verduurzamen woning in Groningen 

Wilt u meer weten over het verduurzamen van een woning in Groningen? Of wilt u direct een offerte op laten stellen om uw woning nog duurzamer te maken? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar, om u van persoonlijk advies te voorzien. Samen zoeken we naar de meest geschikte manier om uw energieverbruik terug te dringen en de isolatiewaarde van uw woning te verbeteren.