(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Verduurzamen van uw woning in Drenthe 

Steeds meer Nederlanders kiezen voor het verduurzamen van hun woning. Een duurzamere woning betekent vaak immers een lager energieverbruik en daarbij een hogere isolatiewaarde. Een hoge isolatiewaarde heeft een positieve invloed op de waarde van uw woning als geheel. Heeft u het verduurzamen van uw woning in Drenthe al eens overwogen? Zetstra Bouwbedrijf denkt graag met u mee over mogelijkheden om uw woning duurzamer te maken. Daarbij kunnen we deze maatregelen direct voor u in praktijk brengen, zodat u straks profiteert van lagere energiekosten en een hogere isolatiewaarde. 

Mogelijkheden bij verduurzamen woning in Drenthe 

Het verduurzamen van uw woning in Drenthe kan op verschillende manieren. Mogelijk is de spouwmuur van uw woning momenteel nog niet van isolatiemateriaal voorzien. Door de spouwmuur op te vullen, zal minder warmte uw woning verlaten. Datzelfde geldt voor het verbeteren van de isolatie die uw ruiten bieden. Maakt u al gebruik van duurzaam HR+-isolatieglas, of gebruikt u momenteel nog een simpelere vorm van dubbel glas? Ook een verbetering van de isolatie onder uw dak kan uw woning duurzamer maken. Warmte stijgt immers op, waardoor veel warmte via uw dak naar buiten loopt. 

Advies over verduurzamen woning in Drenthe

Het kan lastig zijn, om voor uw eigen woning te bepalen hoe u deze duurzamer kunt maken. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies over de mogelijkheden op het gebied van het verduurzamen van uw woning in Drenthe. Samen bekijken we hoe u de isolatiewaarde van uw huis kunt verbeteren, om zo uw energieverbruik in huis terug te dringen. Wanneer mogen we uw woning duurzamer maken?