(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Hulp bij een verbouwing in Drenthe 

Bent u voornemens binnenkort te beginnen aan een verbouwing in Drenthe? De vakmensen van Zetstra Bouwbedrijf helpen u hier graag bij. Samen stellen we een plan op om deze verbouwing soepel te laten verlopen. In welke volgorde moeten de klussen worden uitgevoerd? Welke materialen worden hierbij gebruikt? Enzovoorts. Duurzaamheid, vakkundigheid en professionaliteit staan hierbij voorop voor ons. We vinden het belangrijk dat het resultaat van de verbouwing in Drenthe aansluit op wat u hier vooraf van had verwacht. Met welk doel wilt u een verbouwing in uw woning uit laten voeren? 

Verbouwing in Drenthe laten uitvoeren 

Bij een verbouwing in Drenthe beginnen we bij een uitgebreide inventarisatie van uw wensen. Vindt u uw woning te klein en wilt u deze uitbreiden? Kiest u ervoor om een grote ruimte op te delen in meerdere kleinere ruimtes? Overweegt u een renovatie van uw keuken of badkamer? Door de verschillende mogelijkheden bij een verbouwing in Drenthe aan u voor te leggen, zal het makkelijker worden om tot een weloverwogen keuze te komen. Een verbouwing uitvoeren is niet iets wat u jaarlijks doet. U wilt er om deze reden zeker van zijn, dat de plannen voor de verbouwing aansluiten op uw wensen. 

Aan de slag met een verbouwing in Drenthe

Laten we samen om tafel gaan, om te kijken welke rol Zetstra Bouwbedrijf voor u kan spelen bij een verbouwing in Drenthe. Voor ons maakt het hierbij niet uit of u uw woning uit wilt breiden, of kiest voor het vervangen van houten kozijnen. Samen werken we aan een plan die zorgt dat uw woning straks aansluit op de persoonlijke voorkeuren en wensen die u heeft! Neem contact met ons op, wanneer u meer wilt weten over onze dienstverlening.