(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Verbouwen van school in Drenthe 

Is het schoolpand waarin uw school momenteel gevestigd zit verouderd? In dat geval loont het om deze te renoveren. Oude schoolpanden krijgen regelmatig te maken met vervelende lekkages, hebben last van een slechte ventilatie binnen het pand, enzovoorts. Het verbouwen van een school in Drenthe kan ook interessant zijn, wanneer uw school samengevoegd wordt met een andere school. Iets wat steeds vaker gebeurt! Het bestaande schoolpand is mogelijk te klein, waardoor u deze uit wenst te breiden met een aantal extra lokalen. Zetstra Bouwbedrijf is u hierbij graag van dienst. 

Plan van aanpak bij verbouwen school in Drenthe

Het verbouwen van een school in Drenthe vergt een goede voorbereiding. U wilt de overlast voor uw personeel en leerlingen tot een minimum beperken. Tegelijkertijd zoekt u naar een duurzame oplossing, waar u de komende jaren profijt van hebt. Het is bijzonder vervelend, wanneer het schoolgebouw al na een paar jaar opnieuw gerenoveerd moet worden door lekkages, houtrot en soortgelijke ongemakken. Zetstra Bouwbedrijf heeft de expertise en vakkennis in huis om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Samen stellen we een plan van aanpak op, waarbij we rekening houden met uw wensen. 

Verbouwen van school in Drenthe met Zetstra Bouwbedrijf 

Wilt u op korte termijn starten met het verbouwen van een school in Drenthe? Neem eens contact met ons op. Onze professionals staan voor u klaar, om u van dienst te zijn. Samen werken we aan een ontwerp voor het nieuwe schoolgebouw, zoeken we naar de juiste materialen en schakelen we met partners om de verbouwing van uw school zo soepel mogelijk te laten verlopen. We adviseren u graag persoonlijk!