(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Hulp bij uw woning verbouwen in Groningen 

Het verbouwen van uw woning brengt vaak veel stress met zich mee. In het bijzonder wanneer u delen van de verbouwing zelf uitvoert! Zetstra Bouwbedrijf helpt u graag de verbouwing soepel en zorgeloos te laten verlopen. Met welk doel gaat u verbouwen in Groningen? Wilt u bijvoorbeeld meer ruimte creëren in huis? Bent u voornemens de badkamer of keuken van een renovatie te voorzien? Enzovoorts. Op basis van uw wensen stellen we samen een plan op voor de verbouwing. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten! 

Verbouwen in Groningen met duurzame materialen 

Verbouwen in Groningen doet Zetstra Bouwbedrijf met duurzame materialen. Het voordeel hiervan is dat u hier een lange tijd mee vooruit kunt. Daarbij heeft een materiaal als kunststof weinig onderhoud nodig. Wel zo prettig! Naast de hulp die we u bieden tijdens de verbouwing zelf, kunnen we u vooraf van advies voorzien. Welke materialen passen het beste bij de stijl van uw woning? Bij welke materialen weet u zeker, dat u hier de komende jaren nauwelijks omkijken naar zal hebben? Welk materiaal is erg slijtvast? Enzovoorts. De ervaring die wij hebben in verbouwen rond Groningen komt hierbij zeer goed van pas. 

Meer informatie over verbouwen in Groningen 

Wilt u meer weten over verbouwen in Groningen? Bent u benieuwd welke projecten Zetstra Bouwbedrijf reeds uitgevoerd heeft in de provincie? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. Door voorbeelden aan u te laten zien krijgt u een goed beeld van hetgeen mogelijk is bij een verbouwing. Kijk ook eens op onze website, waar u meer informatie vindt over de diensten die we u aanbieden.