(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Professioneel verbouwbedrijf bij Oldekerk inschakelen 

Kies bij een verbouw van uw woning voor de hulp van een ervaren verbouwbedrijf bij Oldekerk. Zetstra Bouwbedrijf helpt u graag op weg! Dit doen we overigens niet alleen bij een verbouw van uw woning; schakel onze hulp ook in bij een nieuw- of bijvoorbeeld aanbouw. Regelmatig wordt een verbouwing gecombineerd met de realisatie van een aanbouw aan de woning. Denk bijvoorbeeld aan het verbouwen van de zolder, om hierbij direct een dakkapel te realiseren. Zo heeft u meer ruimte in uw werk- of bijvoorbeeld slaapkamer op zolder. Als verbouwbedrijf bij Oldekerk voeren we bouwprojecten niet alleen voor u uit. Vooraf voorzien we u ook graag van persoonlijk advies. 

Plannen maken met verbouwbedrijf bij Oldekerk 

Met meer dan 100 jaar ervaring in het vak, kennen we de uitdagingen bij een verbouwing of bijvoorbeeld aanbouw. Waarop moet u letten wanneer u van start gaat met het maken van uw plannen? Over welke aspecten die u vooraf na te denken? Uit welke materialen kunt u tegenwoordig kiezen en wat zijn de voor- en nadelen daarvan? Het zijn vragen die onze vakmensen graag voor u beantwoorden, bijvoorbeeld aan de hand van foto’s van eerder uitgevoerde projecten. Het geeft u een goed beeld van hetgeen tegenwoordig mogelijk is. 

Kennismaken met ons verbouwbedrijf bij Oldekerk 

Wenst u hulp bij een verbouwing, of wilt u vooraf advies over de haalbaarheid van plannen die u reeds gemaakt heeft? Neem eens contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen. Kijk ook eens op onze website, waar u een compleet overzicht vindt van de diensten die we u aanbieden. Laat u uw houten kozijnen bijvoorbeeld vervangen bij een verbouwing? Wij maken houten kozijnen op maat voor u, in onze eigen werkplaats.