(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Hulp bij verbouw woning in Groningen 

Bij de verbouw van een woning in Groningen of de omgeving hiervan komt vaak veel kijken. Denk hierbij niet alleen aan de uitvoering van de werkzaamheden, maar bijvoorbeeld ook aan de keuzes die vooraf gemaakt moeten worden. Om er een voorbeeld van te noemen: kiest u voor houten- of kunststof kozijnen? Bij een aanbouw is het zaak na te denken over de stijl van het voeg- en metselwerk. Op voorhand lijken het wellicht kleine punten; ze kunnen een grote impact hebben op de uitstraling van het pand. Zetstra Bouwbedrijf is uw partner voor een professioneel aangepakte verbouw van uw woning in Groningen. 

Verbouw woning in Groningen vormgeven 

Een verbouw in een woning rond Groningen begint voor ons met een inventarisatie van uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Aan welke eisen moet de woning na afronding van de verbouwing voldoen? Welke materialen wilt u gebruiken? Zijn er werkzaamheden die u vooraf zelf alvast uitvoert? Op basis van de wensen en eisen die u met ons deelt stellen we een plan op. Onze jarenlange ervaring in het vak komt hierbij goed van pas. Zodra u instemt met het voorgelegde plan, gaan we voor u aan de slag. Bij de verbouw van een woning in Groningen maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. 

Advies bij verbouw woning in Groningen 

Mogelijk heeft u nog niet helder aan welke eisen de woning moet voldoen na de verbouwing hiervan. Het is heel begrijpelijk, daar er over tal van verschillende zaken moet worden nagedacht. Zetstra Bouwbedrijf adviseert u graag persoonlijk. Neem eens contact met ons op, zodat we een afspraak in kunnen plannen voor een eerste kennismaking. We zijn erg benieuwd naar uw plannen en de rol die we hierin voor u kunnen spelen!