(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Hulp bij een verbouw in Paterswolde

Wilt u binnenkort aan een verbouw in Paterswolde beginnen? Er komt vaak veel meer bij kijken, dan men op voorhand verwacht. Denk aan het uitwerken van een plan voor de verbouwing van uw woning of bedrijfspand, het uitkiezen van materialen die u hierbij wilt gebruiken en het vaststellen van de impact die het heeft op bestaande constructies. Zetstra Bouwbedrijf heeft een jarenlange ervaring in het uitvoeren van sterk uiteenlopende bouwwerkzaamheden binnen en rondom panden. Het maakt dat we u vrijwel zeker van dienst kunnen zijn bij de realisatie van uw wensen tijdens een verbouw in Paterswolde.

Mogelijkheden bij een verbouw in Paterswolde

Bij een verbouw in Paterswolde heeft u verschillende mogelijkheden. Kiest u voor een complete renovatie van de woning, of laat u bijvoorbeeld uitsluitend een grote ruimte opsplitsen in meerdere losse kamers? Op basis van een inventarisatie van uw wensen stellen we samen met u een plan van aanpak op. Stemt dit plan u tevreden? In dat geval gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. Bij een verbouw in Paterswolde maken we, evenals dat we dit bij andere bouwwerkzaamheden doen, uitsluitend gebruik van kwalitatief goede en duurzame materialen. Zo bent u ervan verzekerd dat u een lange tijd plezier heeft van uw pand na de verbouwing.

Advies bij een verbouw in Paterswolde

U las al dat er vaak veel meer bij een verbouw in Paterswolde komt kijken, dan u in eerste instantie wellicht inschat. Om u hier zo goed mogelijk bij te ondersteunen zetten we onze kennis en expertise graag in om u persoonlijk te adviseren. Neem eens contact met ons op voor een eerste kennismaking, waarbij we u meer kunnen vertellen over onze dienstverlening en de opties die we u bieden.