(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Vakmensen voor uw verbouw in Oldekerk 

Mogelijk voldoet uw woning in haar huidige vorm niet meer aan uw wensen en behoeften. De indeling van ruimtes is niet langer logisch, u mist ruimte in bepaalde kamers binnen uw woning of u kiest voor een andere stijl. Zetstra Bouwbedrijf heeft een jarenlange ervaring in het uitvoeren van verschillende werkzaamheden, gerelateerd aan een nieuw-, aan- of verbouw in Oldekerk. Samen met u inventariseren we uw wensen, bespreken we de mogelijkheden en werken we aan een doordacht plan voor de uitvoering. Pas wanneer dit plan naadloos aansluit op uw verwachtingen, gaan we voor u aan de slag. We willen u een fraai eindresultaat kunnen verzekeren. 

Verbouw in Oldekerk in de breedste zin van het woord 

Door de ervaring die onze vakmensen de afgelopen jaren hebben opgedaan, kunnen we u met vrijwel iedere klus helpen. Het is niet voor niets, dat we u faciliteren bij een verbouw in Oldekerk in de breedste zin van het woord. Welke wijzigingen wilt u doorvoeren aan uw woning bij de geplande verbouwing? Op onze website vindt u foto’s van projecten die we eerder hebben uitgevoerd. We laten u tijdens een nadere kennismaking graag nog meer zien van de mogelijkheden die onze vakmensen u kunnen bieden. 

Hulp en advies bij verbouw in Oldekerk 

Bent u nieuwsgierig naar de haalbaarheid van plannen die u reeds gemaakt heeft voor een verbouw in Oldekerk? Wilt u meer weten over de diensten die Zetstra Bouwbedrijf u biedt bij een verbouwing of aanbouw? We nodigen u van harte uit voor een eerste kennismaking, waarbij we benieuwd naar zijn naar de wensen en plannen die u al heeft. Samen vernieuwen we uw woning, om deze straks weer naadloos aan te laten sluiten op uw wensen en behoeften.