(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Zetstra Bouwbedrijf helpt u bij een verbouw in Hoogkerk

 

Kies bij de verbouw van uw woning voor de professionele hulp van Zetstra Bouwbedrijf. Onze vakmensen hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van een verbouw in Hoogkerk en de omgeving daarvan. Samen met u inventariseren we de wensen, om op basis daarvan tot een plan van aanpak te komen voor de uitvoering van uw verbouwing. Bij een verbouw in Hoogkerk komt vaak meer kijken, dan men op voorhand verwacht. Met onze ervaring kunnen we u vooraf adviseren over hetgeen waarmee u bij een verbouw rekening dient te houden. Het helpt u tot weloverwogen keuzes te komen.

 

Verbouw in Hoogkerk om ruimtes in huis te vernieuwen

Kiest u bij een verbouw in Hoogkerk voor het renoveren van de badkamer of keuken, of wenst u een complete verbouwing van uw woning? Dat laatste kan wenselijk zijn, wanneer u ruimte tekort komt bij een uitbreiding van uw gezin. Het verwijderen of plaatsen van tussenwanden helpt u de ruimte in huis anders, efficiënter in te delen. Bij een renovatie van de badkamer of keuken kunt u het bestaande vervangen voor nieuw sanitair en nieuwe keukenapparatuur. Een alternatief is het aanpassen van de indeling van deze ruimte, waarbij er zeer waarschijnlijk leidingen ver- of aangelegd moeten worden.

 

Advies bij een verbouw in Hoogkerk

Start u op korte termijn met een verbouw in Hoogkerk? Laat u vooraf adviseren door de specialisten van Zetstra Bouwbedrijf. We vertellen u graag meer over onze ervaringen bij de renovatie van ruimtes in woningen. Ook kunnen we u advies geven, wanneer u nog twijfelt over specifieke punten. Denk bijvoorbeeld aan het materiaal, wat u bij een verbouwing van uw woning wilt gebruiken. Door voorbeelden te delen van reeds uitgevoerde werkzaamheden, helpen we de voor u juiste keuzes te maken.