(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Aan de slag met een verbouw in Aduard 

Bent u uitgekeken op de huidige indeling van uw woning? Wilt u de rottende kozijnen rond de ramen en deuren binnen uw woning vervangen? Wellicht is het tijd voor een verbouw van uw woning in Aduard! Zetstra Bouwbedrijf heeft een jarenlange ervaring in het realiseren van sterk uiteenlopende bouwprojecten. Dit doen we zowel voor particulieren, als ook voor zakelijke partijen. Denk aan ondernemers die voor een verbouw in Aduard kiezen om hun bedrijfs- of winkelpand te moderniseren. De vakmensen van Zetstra Bouwbedrijf zorgen niet alleen voor de realisatie van een verbouw in Aduard. U kunt ook op ons rekenen, wanneer u advies wenst over de mogelijkheden die u hierbij heeft. 

Plan van aanpak voor een verbouw in Aduard 

De realisatie van een verbouw in Aduard start voor ons bij het uitwerken van een gedegen plan van aanpak. Wat zijn uw wensen voor de verbouwing van uw woning of bedrijfspand? Welke materialen wilt u hierbij gebruiken? Kiest u ervoor een deel van de werkzaamheden vooraf zelf uit te voeren, zoals het slopen van een oude tegelwand? Door de verschillende mogelijkheden aan u voor te leggen, helpen we u tot een weloverwogen keuze te komen. Pas wanneer het plan van aanpak voor de verbouw in Aduard naadloos op uw wensen aansluit, gaan we voor u aan de slag. 

Advies bij een verbouw in Aduard 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft bij een verbouw in Aduard? Neem gerust contact met ons op, de koffie staat al klaar! Samen met u inventariseren we globaal welke wensen u heeft, om op basis daarvan tot een eerste advies en plan te komen. Samen zorgen we dat uw woning of bedrijfspand straks naadloos op uw persoonlijke smaak en wensen aansluit.