(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Hulp bij vastgoedonderhoud in Drenthe

Bent u actief als vastgoedbeheerder? In dat geval zult u de tijd zelf niet hebben om het vastgoed van onderhoud te voorzien. Zetstra Bouwbedrijf neemt deze taak graag van u over, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten bouwwerkzaamheden. Voor vastgoedobjecten is het onder meer interessant om onderhoud aan het dak uit te laten voeren, het houtwerk te laten controleren op beginnende houtrot, enzovoorts. Welke onderhoudswerkzaamheden laat u momenteel aan uw vastgoed uitvoeren? Vastgoedonderhoud in Drenthe geeft u bij ons zelf vorm.

Mogelijkheden bij vastgoedonderhoud in Drenthe

Wanneer u onze hulp inschakelt voor vastgoedonderhoud in Drenthe verzekeren we u van een hoge kwaliteit. Wij voeren de werkzaamheden echter niet alleen voor u uit, maar voorzien u ook graag van advies. Welk onderhoud dient u maandelijks uit te laten voer om uw objecten in een goede staat te laten verkeren? Welke werkzaamheden kunt u het beste eens per jaar laten uitvoeren? Enzovoorts. Nadat we onderhoudswerkzaamheden aan uw vastgoedobjecten hebben uitgevoerd voorzien we u van een uitgebreide rapportage. Zo weet u precies welke werkzaamheden op welk moment zijn uitgevoerd. Het biedt u grip op uw vastgoedonderhoud in Drenthe!

Vastgoedonderhoud in Drenthe uitbesteden

Wilt u ook geen omkijken meer hebben naar uw vastgoedonderhoud in Drenthe? Neem in dat geval contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen. Samen werken we een onderhoudsplan uit voor uw vastgoedobjecten en stellen we een bijpassende offerte op. Stemt u in met ons voorstel? In dat geval zorgen we ervoor dat uw vastgoedobjecten in een goede staat blijven verkeren. Niet alleen prettig voor uzelf, maar ook voor uw huurders!