(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Utiliteitsbouw Groningen

Utiliteitsbouw is een specifiek tak van ‘sport’ in de bouw. Het betreft bouwwerken die wonen niet als bestemming hebben. Wat voorbeelden voor u op een rijtje:

  • Commerciële dienstverlening: winkelpand en garage
  • Nutsvoorzieningen: energiebedrijf en waterzuiveringsinstallatie
  • Recreatievoorzieningen: bioscoop, sporthal en vakantiepark
  • Verzorgingsinstellingen: ziekenhuis en verzorgingstehuis
  • Werken en studeren: fabriek, kantoorgebouw, school en universiteit
  • Voor welke utiliteitsbouw in Groningen dan ook: Zetstra Bouwbedrijf heeft de jarenlange ervaring en kennis om elk project voor te bereiden, uit te voeren en te begeleiden.

Waarom wij?

Wij maken met u samen een stappenplan, alles en altijd in samenspraak met u en uw wensen. Na een uitvoerige analyse en inventarisatie komen we met een duidelijk ontwerp en voorstel. Daarbij wordt ook een offerte aangeboden met een heldere uiteenzetting van de kosten. Wanneer we het samen eens zijn maken we een tijdsplanning van de uit te voeren bouwfases. En dan gaan we voor u aan de slag. Onze mensen bestaan uit deskundigen die naast hun specialiteiten precies weten wat ze aan elkaar hebben om als professioneel team, samen, te opereren. Gedurende het hele bouwproces wordt er met u gecommuniceerd, wordt de voortgang besproken en wordt er op continue basis met u teruggekoppeld. De planning wordt daarbij nauwkeurig in de gaten gehouden.

Contactgegevens

Voor meer informatie over Zetstra Bouwbedrijf en utiliteitsbouw kunt u altijd contact met ons opnemen. Telefonisch kan dat op nummer 0594-503590. Per mail naar info@zetstra.nl. Een persoonlijk bezoek is natuurlijk ook altijd mogelijk. Wij bevinden ons aan de Westerdijk 15-1 in Groningen. Wij heten u daar graag welkom!