(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Uitbouw Groningen

Voor uitbouw van een bestaande woning in Groningen moet u bij Zetstra Bouwbedrijf zijn. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring in de bouw. Vaardigheden zijn van generatie op generatie overgebracht. Wij blijven in onze aanpak up-to-date met constante innovatie en ontwikkeling van nieuwe technieken. Een niet onbelangrijk (bijkomstig) gevolg van een uitbouw is dat het vaak tot waardevermeerdering van uw huis leidt. Maar er kunnen andere redenen aan ten grondslag liggen waarom u uitbouw van uw woning zoekt. Dat is tevens de eerste belangrijke stap: het doel van de uitbouw vaststellen.

Stappenplan

Wilt u extra woonruimte creëren zonder te hoeven verhuizen naar een groter huis? Dan is uitbouw van uw huidige woning een uitstekend idee in de vorm van een aanbouw in dezelfde stijl als het huis. De woning in zijn geheel blijft op die manier een uniform uiterlijk houden. Wanneer u een stukje ‘buitentuin’ wilt inleveren voor een overdekte tuin dan is een serre een goedkopere optie. Met veel glas behoudt u het ruimtelijke (buiten)gevoel, ongeacht het weer! Als de keuze gemaakt is moet gekeken worden of er een vergunning nodig is. Daar helpen wij u ook graag bij. Van begin tot einde kunnen en willen wij uw partner zijn, voor welke uitbouw dan ook.

Voor al uw vragen

Voor offertes, advies of meer informatie kunt u ons bezoeken in Groningen aan de Westerdijk 15-1. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0594-503590 en per mail via info@zetstra.nl. Een van onze deskundige teamleden staat voor u klaar met raad en daad.