(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Restauratiewerk in Groningen laten uitvoeren aan uw woning 

Door de jaren heen kan uw woning versleten of beschadigd zijn geraakt. Onder meer de aardbevingen in Noord- en Oost-Groningen zijn een veel gehoorde oorzaak van deze schade. In een dergelijke situatie kan het laten uitvoeren van restauratiewerk in Groningen noodzakelijk zijn, om uw woning in haar oude stijl te herstellen. Voor een renovatie van uw woning bent u bij Zetstra Bouwbedrijf aan het juiste adres! Onze ervaren bouwvakkers kunnen u met verschillende renovatiewerkzaamheden van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan het vernieuwen van een dak of gevel. Overigens bieden wij niet alleen hulp bij de restauratie van oude woningen! Ook voor bijvoorbeeld een kerkrestauratie kunt u ons op rekenen. 

Hulp bij restauratiewerk in Groningen 

Restauratiewerk in Groningen omvat vaak het herstel van een pand naar haar authentieke stijl. Bij deze restauratiewerkzaamheden kiezen wij voor verschillende moderne technieken, om een snelle slijtage van het herstelde deel van het pand tegen te gaan. Zo heeft u enerzijds de authentieke uitstraling en warmte van uw pand terug, maar profiteert u tegelijkertijd van de modernste bouwtechnieken! Wat voor pand wilt u door onze restaurateurs laten herstellen? 

Offerte aanvragen voor restauratiewerk in Groningen 

Overweegt u ook om uw eigen pand in z’n oude staat te laten herstellen? Wij komen graag eens bij u langs om het uit te voeren restauratiewerk met u door te nemen. Op basis van deze inschatting kunnen we vervolgens een passende offerte voor u opstellen. Stemt u in met deze offerte? In dat geval starten we zo snel mogelijk met het uitvoeren van het restauratiewerk in uw pand!