(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Professionele hulp bij restauratiewerk in Drenthe

Woont u in een historisch pand, waarvan de authentieke uitstraling steeds verder lijkt te verdwijnen? Denk bijvoorbeeld aan het voegwerk wat los begint te laten, stenen die sterk slijten door een aantasting van algen of weersinvloeden, enzovoorts. Het laten uitvoeren van restauratiewerk in Drenthe kan in zo’n geval op de oplosisng zijn om het pand in ere te herstellen. Niet alleen woning kunt u door onze vakmensen laten herstellen. Ook kerken en andere monumentale panden zullen door de jaren heen verslechteren op bouwkundig vlak. Restauratiewerk zal noodzakelijk zijn om een verdere verzwakking van het pand te voorkomen. 

Ruime ervaring in het uitvoeren van restauratiewerk in Drenthe 

Onze vakmensen hebben een jarenlange ervaring in het uitvoeren van restauratiewerk in Drenthe. Daarbij beschikken we over verschillende apparaten, waarmee wij de meest moderne bouwtechnieken kunnen toepassen bij het herstel van een klassiek pand. Op deze manier wordt de authentieke uitstraling van het pand volledig hersteld, maar zal het pand tegelijkertijd van een modern jasje worden voorzien. Deze moderne bouwtechnieken zijn duurzamer dan technieken die voorheen vaak gebruikt werden. 

Advies bij restauratiewerk in Drenthe 

Wilt u weten of wij ook uw pand kunnen restaureren? Of wilt u meer weten over de technieken die wij bij restauratiewerk in Drenthe gebruiken? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, om te zien wat we voor u kunnen betekenen. Door bij u langs te komen kunnen we een inventarisatie maken van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd voor het herstel van uw pand. Wanneer mogen we uw authentieke pand inspecteren?